Parnassia Den Haag

Lianne Abeling

Therapeut

Foke Geersing

Therapeut

Agnes Tiekstra

Ervaringswerker

‘Ik doe mee aan het onderzoek omdat ervaringsdeskundigheid van toegevoegde waarde kan zijn voor herstel. Iemand te ondersteunen in het vinden van diens krachten, is een indrukwekkend en soms emotioneel proces. Dat maakt het leuk en bijzonder om aan dit onderzoek mee te doen.’

Tessa Tjan-Asem

Ervaringswerker

Eva Tolmeijer

Therapeut

‘Ik ben samen met de projectgroep het Feeling Safe-NL onderzoek gestart omdat we mensen die zich onveilig voelen beter willen helpen. De samenwerking met ervaringsdeskundigen bij de opzet en uitvoering van het onderzoek speelt hierbij een grote rol. Ik neem ook deel als therapeut omdat ik het enorm waardevol vind om mensen te helpen steeds verder weg te komen van een onveilig gevoel en steeds dichter bij een veilig gevoel. Mensen hebben zoveel (soms nog onontdekte) krachten en ik vind het leuk om deze samen te ontdekken en te gebruiken op de weg naar verandering. Het is mooi om samen te leren en stappen te maken richting vertrouwen terugwinnen en weer kunnen doen wat iemand belangrijk en betekenisvol vindt.’

Shannon de Wit

Ervaringswerker

‘Hoi mijn naam is Shannon de Wit ik ben 32 jaar oud en werk sinds een paar jaar als ervaringswerker. Ik ben een aantal jaar cliënt geweest binnen de ggz met een angst en paniekstoornis en PTSS. Ik hoop doormiddel van mijn ervaringen mensen te kunnen helpen en ondersteunen in hun reis naar herstel.’

Christiaan Wittevrongel

Ervaringswerker

Toen ik over het Feeling Safe-NL onderzoek hoorde wilde ik direct aansluiten en inmiddels is dat werkelijkheid! Nieuwe, veilige en positieve ervaringen kunnen een hele hoop bijdragen aan herstel op meerdere vlakken, bij mij was dat ook zo. Van daaruit vind ik het super om mensen daar nu bij te ondersteunen én om een bijdrage te leveren aan onderzoek en innovatie in de zorg, wat mij eveneens na aan het hart ligt.

Rob van Grunsven

Supervisor

Ik doe mee aan het FSNL-onderzoek omdat het een superplek is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling van alle betrokkenen (therapeuten, onderzoekers, assistenten, ervaringswerkers, supervisoren) maar vooral om een bijdrage te mogen leveren aan een hopelijk baanbrekende psychologische behandeling voor mensen die momenteel belemmerd worden omdat ze zich niet veilig voelen.’